Senaste Nytt

13. Aug, 2022

Musik i Öckerö Parken

Morgondagens artister Jelly Belly har råkat ut för Covid vilket gör att Dick Käthe och Christer spelar istället, det blir musikquiz med fina priser. Välkomna.

25. Jun, 2022

Musik i Öckeröparken

Nu är programmet färdigt för sommarens konserter och uppträdande.
Ta en titt på programmet genom att trycka på rubriken i detta inlägg.
Nytt för i år att vi blir tvungna att ta inträde på 50kr för att kunna dra runt det hela. Vi kommer som ni er i affischen också att ha allsång ett antal gånger. Vi har tryckt upp sånghäften som finns att köpa vis entrén till parken.
Så boka nu in dessa tillfällena i era kalendrar så ses vi i sommar.

21. Apr, 2022

After Work - Klova Hamnkrog 28 April

Vi kör på med AW sista torsdagen i månaden. Ta med instrument, presentation av sommarens event kommer att göras under kvällen. Kanske annan intressant info finns att dela med sig av för medlemmarna i föreningen.

27. Feb, 2022

After Work - Klova Hamnkrog 3 Mars

Vi kör igång med AW igen, vi fortsätter på Klova Hamnkrog som vi gjort tidigare. Medlemmar har fått både mail och en kalender kallelse, vill ni ta med någon som kanske vill bli medlem så möter det inget hinder.
Välkomna.

27. Feb, 2022

Medlemsavgiften 2022

Då var det dags för inbetalning av medlemsavgiften för 2022. Det gör ni genom att gå till sidan Bli Medlem - Förnya Medlemskap och följ instruktionen så blir det toppen.

27. Sep, 2021

Nyheter i styrelsen

På årsmötet valdes det in några nya och några fick nya uppdrag i styrelsen.
Klicka på rubriken för att se den nya styrelsen.

6. Sep, 2021

Påminnelse Årsmötet 2021-09-07 18:00

Samtliga medlemmar har fått kallelse, dagorning och årsredovisning på mail för mer än 2 veckor sedan. Detta är en påminnelse.

27. Jul, 2021

Bilder från spelningar i Öckeröparken

Nu har vi lagt upp bilder från de spelningar som hittills vart i Öckeröparken. Vi kommer att lägga upp bilder löpande allteftersom det går. Vi hoppas att det ska bli trevligt att titta på när höstmörkret lägger sig framöver. Tryck på rubriken så kommer ni direkt till bilderna.

20. Jul, 2021

Öckerö-öarnas Musikförening på Hälsö Brygga

Vi har fått det stora nöjet att spela på Hälsö Brygga ett antal tillfällen under sommaren. Se spelschema genom att trycka på rubriken.

27. Jun, 2021

Musik i Öckerö parken

Söndag 4/7 17:00 är första spelningen. Ta med era vänner och en filt, njut av musiken.
Spelschemat finns om du trycker på rubriken.

17. Jun, 2021

Five Long Bodies - Salty Waters

Kent Lundstedts gäng "Five Long Bodies" gjorde en inspelning för ett antal år sedan och den håller än, eller vad säger ni? Tryck på rubriken så kommer ni till låten.

26. Maj, 2021

Öckerö Parken - Öckerö-öarnas Musikförening

Hej medlemmar,
Vi har skrivit ett avtal med Öckerö Kommun om nyttjande och ansvar för den så kallade Rotundan i Öckerö Parken. Klicka på rubriken och få mera information.

27. Jan, 2021

ÄNTLIGEN - VI har ett föreningskonto på Swedbank

Plötsligt händer det, idag fick vi vårt eget föreningskonto på Swedbank.
Vi har därmed en ny Swish som är 123 070 53 19 där nya medlemmar swishar in sin medlemsavgift efter att dom fyllt i medlemsregistreringen. Se länk ovan eller tryck på rubriken på detta inlägg.

26. Jan, 2021

Christers medlemsvideo

Eftersom det verkar vara lite si och så med vissa webbläsare lägger vi en direktlänk till Christers bidrag.

26. Jan, 2021

Medlemsvideo - Inspelning

Hej alla glada musikanter i vår avlånga kommun. Vi hankar oss fram i pandemins tid och gör allt för att inte sprida smittan. Det börjar bli relativt tråkigt, det kliar i speltarmen och några av er kanske har börjat spela in lite egna verk eller gjort inspelningar på lite covers i egen regi. Oavsett vilken typ av inspelning du gjort så kan det vara kul att få dela den med andra inom föreningen eller flera. Vi gör ett försök att sprida lite spelglädje genom att kunna lägga upp inspelningarna här. Klicka på länken så kommer ni till rätt ställe. Där får du mera information om hur du skall bära dig åt för att ditt alster skall hamna här.

21. Okt, 2020

Det händer grejer

Styrelsen har vuxit och nu har vi verkligen en kompetent sammansättning.
James Ehrenholm har antaget Kassörsrollen, Kajsa Erlandsson kommer att hantera facebook, Lena Bäcklund är ledamot, Lennart Nilsson inventarier ansvarig. Billy har taget rollen som Gigg ansvarig och Jacob som teknikansvarig. Guran finns med i styrelsen som senior rådgivare. Det känns som ett bra och stabil samling personer som har kapaciteten att ta Öckerö-öarnas Musikförening framåt.

Medlemsantalet ökar sakta sakta. Det vore otroligt roligt om alla som gillat vår facebook sida också gjorde en medlemansökan. Vi behöver verkligen bli många både musikanter och supporters.

Vårt största projekt, en mobil scen för att kunna framföra musik nästan var som helst i kommunen. Med denna scen möjliggör vi att uppträdande blir rejält kvalitetssäkrat avseende ljud och ljus. Målet är att ha den färdig till vårt första event som kommer att äga rum i Ersdalen i Röd under försommaren.

2. Okt, 2020

Världens Barn - Öckeröparken

Vi har fått förmånen att göra musikaliska inslag i evenemanget Världen Barn som äger rum i Öckeröparken 2-4/10. Spelschemat ser ni om ni trycker på rubriken.
Det kommer att vara mycket stämningsfullt med ljussatta träd och harmonisk musik. Besök gärna parken under veckoslutet, dvs fredag till och med söndag.

2. Sep, 2020

Uppdatering av medlemslistan

Vi har nu uppdaterat medlemslistan med de medlemmar som anmält sig och betalt avgiften. Saknar ni er själva i denna listan beror det troligen på att ni inte skickat in anmälan eller att ni inte betalt, eller så är det båda sakerna.

Vi ser gärna fler medlemmar till föreningen. Välkomna.

1. Sep, 2020

Bra gensvar på Facebooksidan

Det är ett bra gensvar på vår Facebook sida vilket är jätteroligt. Över 120st gilla markeringar, dock inte lika många medlemsanmälningar. Det är inte enbart musiker som är välkomna i föreningen, vi behöver personer som kan göra något annat också vid event eller andra tillställningar. Ex.vis, en fotbollsförening behöver inte bara spelare utan även tränare, materialhanterare, folk som säljer korv osv. Detta gäller även i en musikförening. Så välkomna med din medlemsansökan. Tryck på rubriken för att komma direkt till rätt sida.

20. Aug, 2020

Kassör sökes

Vi söker en kassör till föreningens styrelse. Det är en ersättning för den som valdes vid föreningsbildandet som har avgått på grund av olika orsaker. Därför behöver vi en kassör relativt omgående. Skicka mail eller ring någon i styrelsen. Tryck på rubriken för kontaktuppgifter.

20. Aug, 2020

Medlemmar sökes

Alla som vill får vara medlemmar i vår förening, det finns troligen en plats för de flesta även de som inte är musiker utan även ledare i olika former.
Ansökan om medlemskap gör ni genom att trycka på rubriken.

20. Aug, 2020

Stadgar och Policy

Hej, Vi har nu kommit igång med föreningen lite igen. Pandemin satte lite käppar i hjulen under våren. Men nu är vi igång igen. Stadgar och Policy har lagt till på hemsidan. Tryck på rubriken så kommer ni direkt till den sidan.

3. Aug, 2020

Ny hemsida för föreningen

Hej All,
Vi har valt att skapa en enkel sida för Öckerö-öarnas Musikförening. Vi kommer med stor sannolikhet i framtiden göra någon enklare förkortning av namnet men nu kör vi med hela namnet utskrivet för att det skall sjunka in för alla.

VI startade föreningen i början av året, innan Covid-19 slog till. Våra ambitioner var stora och vi var rörande överens om att vi behöver väcka liv i det traditionella musiklivet på Öckerö-öarna. Så kom pandemin, allt sattes på vänt.

Vi har nu sakta börjat att fokusera på att verkligen skapa denna musikförening som har som ett av många mål att skapa arenor för musiker och band i kommunen.

Du kan enkelt bli medlem i föreningen, det kostar 100kr per år och ni kommer att få ett litet medlemskort som bevis för ert medlemskap. Vi kommer att skicka ut mera information om hur du skall göra för att bli medlem.

Det kommer att komma mera info på just denna sidan. Håll ut, vi återkommer.

Kommentarer

14.09.2020 20:08

Håkan Molander

https://kulturfesten.nu/baryton-strakinstrumentet-som-forsvann/

08.09.2020 10:10

Kaj Wendel

Låter jättetrevligt! Jag vill gärna vara med. Musik o sång är ett underbart sätt att umgås
Sjungit mycket i kör, gitarr är mitt instrument
Sjunger o spelar på gehör

05.09.2020 16:00

Tommy Falonius

Tommy Falonius spelar gitarr och sjunger.

03.09.2020 19:10

Lasse Hammarson

Komplettering till ansökan: spelar nyckelharpa, medlem i Hisingens spelmanslag

28.08.2020 11:23

Katinka Bratt

Vilket bra initiativ!